Koninklijke Hilverda Groep internationaal

Grensverleggend ondernemen

Grensverleggend ondernemen heeft zijn vruchten afgeworpen.
Koninklijke Hilverda Groep telt wereldwijd diverse dochterondernemingen en joint ventures.
HilverdaFlorist Colombia
Een dochteronderneming die ruim 30 jaar actief is in Colombia. Uitgegroeid tot marktleider in de vermeerdering van uitgangsmateriaal van anjers en alstroemeria in dit land. De door HilverdaFlorist Colombia vermeerderde producten worden lokaal afgezet, maar ook geëxporteerd naar andere landen in Latijns-Amerika, zoals Brazilië, Ecuador en Mexico.
HilverdaFlorist Colombia logo
Horti Partners, Heerhugowaard, Nederland
Ontstaan uit een samenwerking tussen HilverdaFlorist en H.M. Tesselaar. Met behulp van geavanceerde technieken richt HortiPartners zich op de veredeling en selectie van potalstroemeria (Inticancha®) en snij-alstroemeria. Daarnaast test het veredelingsbedrijf nieuwe rassen op semi-commerciële basis, waarbij waardevolle informatie vanuit de markt wordt verzameld.
Horti Partners logo
Murara Plants Ltd., Kericho, Kenia
Gevestigd in het Kericho district in West-Kenia. Jaarlijks worden hier miljoenen stekken geproduceerd ten behoeve van de wereldwijde export.
Murara Plants Kenya logo
KF Bioplants, Pune, India
Ontstaan uit een samenwerking tussen Florist Holland B.V. en de Kumar Group. Jonge planten worden in deze ISO-gecertificeerde productiefaciliteit onder steriele en klimatologisch ideale condities gekweekt voor de lokale Indiase markt en wereldwijde export. In het laboratorium voor weefselcultuur, met een oppervlakte van ongeveer 12.000m², werken 800 gekwalificeerde medewerkers aan het vermeerderen van nieuwe gerbera-variëteiten. KF Bioplants werkt ook met producten van andere bedrijven, zoals orchideeën, lelies en nog veel meer tuinbouwproducten.
KF Bioplants logo